• DRAINPATCH
  catheter fixatie

  BEKIJK CATALOGUS  
 • ALS VEILIGHEID VOOROP STAAT

  Mediplast levert vanaf heden de nieuwe connectoren ENfit volgens de nieuwe ISO norm.
  Geheel volgens de richtlijnen van GEDSA (Global Enteral Device Suppliers Association)
  levert Mediplast de productlijn van CAIR.

  Als distributeur voor de BeNeLux zijn wij u graag van dienst inzake toelevering van de ENFIT productlijnen.

  ENFIT BEKIJK CATALOGUS   

Sanypick

Wereldwijd worden er dagelijks duizenden, zo niet honderdduizenden tonnen besmettelijk afval verwijderd en afgevoerd. Het Spaanse Sanypick fabriceert speciaal ontwikkelde verpakkingsmaterialen die de risico’s op ontsnapping van schadelijke en besmettelijke afvalstoffen tijdens het transport op een veilige en eenvoudige manier minimaliseren.

Sanypick is niet alleen Europees marktleider in de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook houder van maar liefst 36 internationale patenten die tot doel hebben om de veiligheid maximaal te garanderen. Sanypick is aanwezig in alle continenten. De productielijnen zijn aangepast aan en afgestemd op de behoeften en specifieke kenmerken van elk land.

Met deze Europese marktleider en patenthouder van verpakkingsmaterialen voor besmettelijk afval werkt Mediplast Benelux B.V. nauw samen. Door onze kennis en ervaring te delen, ontstaat ‘het beste van twee werelden’.

Proefpakket

Uw proefpakket is nog leeg. Bekijk onze producten of ga direct naar onze proefpakket pagina om uw proefpakket te vullen en vrijblijvend onze producten uit te proberen.