• DRAINPATCH
  catheter fixatie

  BEKIJK CATALOGUS  
 • ALS VEILIGHEID VOOROP STAAT

  Mediplast levert vanaf heden de nieuwe connectoren ENfit volgens de nieuwe ISO norm.
  Geheel volgens de richtlijnen van GEDSA (Global Enteral Device Suppliers Association)
  levert Mediplast de productlijn van CAIR.

  Als distributeur voor de BeNeLux zijn wij u graag van dienst inzake toelevering van de ENFIT productlijnen.

  ENFIT BEKIJK CATALOGUS   
 • MAAKT EEN MEDISCH ONDERZOEK PRETTIGER

  MeCovers is een rok die bij medisch onderzoek aan het onderlichaam een verhoogd
  comfort biedt met respect voor de waardigheid van de patiënt.

  BEKIJK CATALOGUS  

CAIR LGL

Mediplast Benelux is partner van Cair LGL, een dochteronderneming van Groupe Cair, dat wereldwijd een van de marktleiders is op het gebied van medische disposables. Het bedrijf ontwerpt en produceert producten die gebruikt worden in infuus, voeding, afzuiging en ventilatie.

CAIR LGL

CAIR LGL

Exclusief dealerschap van ENFit

Mediplast levert de nieuwe connectoren ENfit volgens de nieuwe ISO norm. We zijn er trots op dat we in de Benelux het exclusieve dealerschap mogen voeren.
In 2015 is een nieuwe internationale ontwerpstandaard gepubliceerd voor connectoren en toedieningssystemen voor medische apparatuur, de ISO 80369-1 standaard. Deze definieert onder andere klein kaliber connectoren, de nieuwe connector voor enterale toepassingen: ENFit.
De nieuwe ENFit connector biedt een eenvoudige manier om het risico van zogeheten enterale sondevoeding misconnections te verminderen en de veiligheid van de patiënt te verbeteren. De connector zorgt voor een naaddichte verbinding tussen sondevoeding, medicatie, injectiespuiten en andere enterale apparaten. De vergrendeling blijft te allen tijde intact doordat de connector op zijn plaats blijft.

BABYFLESJES EN TOEBEHOREN
Ook op dit gebied heeft Cair een uitgebreid assortiment dat al sinds jaar en dag in vele ziekenhuizen probleemloos gebruikt wordt. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met pompsets voor diverse borstkolfpompen , en diverse adapters voor voeding(Ook ENplus)

Bekijk onze brochure in het tabblad brochure.

Brochure Bekijken