• DRAINPATCH
  catheter fixatie

  BEKIJK CATALOGUS  
 • ALS VEILIGHEID VOOROP STAAT

  Mediplast levert vanaf heden de nieuwe connectoren ENfit volgens de nieuwe ISO norm.
  Geheel volgens de richtlijnen van GEDSA (Global Enteral Device Suppliers Association)
  levert Mediplast de productlijn van CAIR.

  Als distributeur voor de BeNeLux zijn wij u graag van dienst inzake toelevering van de ENFIT productlijnen.

  ENFIT BEKIJK CATALOGUS   
 • MAAKT EEN MEDISCH ONDERZOEK PRETTIGER

  MeCovers is een rok die bij medisch onderzoek aan het onderlichaam een verhoogd
  comfort biedt met respect voor de waardigheid van de patiënt.

  BEKIJK CATALOGUS  

Cair LGL

Cair LGL

Mediplast Benelux is partner van Cair LGL, een dochteronderneming van Groupe Cair, dat wereldwijd een van de marktleiders is op het gebied van medische disposables. Het bedrijf ontwerpt en produceert producten die gebruikt worden in infuus, voeding, afzuiging en ventilatie.

Exclusief dealerschap

Cair levert een aantal belangrijke productgroepen:

VOEDING:
Het complete enfitassortiment is bij Cair lgl te verkrijgen. Als een van de belangrijkste deelnemers aan de GEDSA is het vanzelfsprekend dat Cair al vanaf het allereerste begin(eind 2015) een belangrijke toeleverancier van de Nederlandse ziekenhuizen is geworden. Vele academische en perifere ziekenhuizen , maar ook de belangrijkste thuiszorgorganisaties gebruiken het Cair Enfit assortiment naar volle tevredenheid. Omdat Cair vooral in Europa en Tunesië produceert , hebben onze klanten geen leveringsproblemen ondervonden, zelfs niet in de Covid-19 crisis.

INFUSIE:
Cair heeft een compleet assortiment aan infuusverlenglijnen , driewegkranen, naaldvrije bijspuitpunten en toebehoor. Ook deze producten komen uit Europa en hebben naast hun uitstekend produkttechnische kwaliteiten ook een voordeel voor wat betreft milieubelasting. Geproduceerd in Europa, gebruikt in Europa.

AFZUIGING:
Het Cair assortiment zuigslangen en toebehoor is zeer compleet. Ook hier geldt weer, geextrudeerd in eigen huis geleverd in Europa.

CHEMOTHERAPIE :
Een complete lijn aan medisch inerte, veilige en gesloten systemen voor toediening van chemotherapie.

BABYFLESJES :
als enige leverancier produceert Cair lgl vanaf dit jaar steriele polypropyleen babyflesjes die geen ETO belasting geven. Dus gezond en zonder risico voor uw kind


Cair LGL
Mediplast Benelux is partner van Cair LGL, een dochteronderneming van Cair LGL., dat wereldwijd een van de marktleiders is op het gebied van medische disposables. Het bedrijf ontwerpt en produceert producten die gebruikt worden in infuus, voeding, afzuiging en ventilatie.

Proefpakket

Uw proefpakket is nog leeg. Bekijk onze producten of ga direct naar onze proefpakket pagina om uw proefpakket te vullen en vrijblijvend onze producten uit te proberen.